Info om loppet

Välkommen till Hässleholms AIS Traillopp

Nyhet!! From 2021 kommer vi erbjuda tre sträckor 21 km, 10 km och 5,4 km. Vår 21 km ingår även under 2021 i Spring i Skånes Trailcup. På alla banorna kan du njuta av mjuka slingrande stigar, omväxlande skogsmiljö med inslag av vattenbryn. Vår nya 21 km bana är en runda på vackra Hovdala som börjar med delar av 10 km banan. De längre sträckorna har lite extra höjdmeter och 5,4 km ger lika vacker naturupplevelse men enklare teknisk bana och färre höjdmeter.

 

Starttid

Lördagen den 4 september kl. 11:40 för 5,4 km, 11:50 för 10 km och 12.00 för 21 km.

Klasser

Motionsklass 5,4 km, 10 km och 21 km för män och kvinnor samt deltagare under 18 år.

Rekommenderad ålder för 21 km är att man fyller 17 år under 2021 som även är gränsen för att ingå i Spring i Skånes Trailcup, vid lägre ålder bör sträckan springas i vuxet sällskap. 21 km är ny för i år och ingår även i Spring i Skånes Trailcup. Läs mer på www.skanefriidrott.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmälningsavgift

150 kr för 5,4 km, 200 kr för 10 km och 250 kr för 21 km. Anmäl dig under fliken anmälan eller klicka här. Betala med Swish, ePay eller Internetbanken. Om ni som klubb önskar bli fakturerade, vänligen maila info@hassleholmsloppet.com. Från och med måndagen 30 augusti tillämpas efteranmälningsavgift med 50 kr i tillägg. Max 300 deltagare.

 

 

 

 

Efteranmälan

Kan ske via vår hemsida www.hassleholmsloppet.com. Från och med 30 augusti tillämpas efteranmälningsavgift med 50 kr i tillägg. 

 

 

 

 

Nummerlappar

Avhämtas på plats senast 30 minuter före start.

 

 

 

 

 

Tidtagning

Sker elektroniskt.

 

 

 

 

 

Start och mål

Hovdala slott. Löparna skall vara på plats 10 minuter före start.

 

 

 

 

 

Omklädning och dusch

Det finns ingen möjlighet för dusch eller omklädning. Så kom ombytta. Toalett finns att tillgå på Hovdala slott. För värdesaker ansvaras ej!

 

 

 

 

 

 

Resultat

Anslås på plats och på hemsidan. Det sker även liveuppdatering, länk kommer finnas på vår hemsida.

 

 

Vätska

Vätskestationer kommer att finnas på alla tre banorna.

Priser

Medalj till alla som fullföljer, samt pris till 1:e, 2:e och 3:e pristagare. Prisutdelning kommer att ske vid målområdet så snart 1, 2 och 3 pristagare kommit i mål på respektive distans och klass. Målet stänger 15.30.

Parkering

Sker i anslutning till Hovdala slott, följ befintlig parkeringshänvisning eller funktionär.

Deltagande sker på egen risk. Stavar är ej tillåtet.
 
Hässleholmsloppet är sanktionerat av Svenska Friidrottsförbundet.